Nieuwbouw Laurenshof bouwlocatie Sint Laurens Middelburg 4
A+++: zo energiezuinig
Groen en duurzaam wonen

Comfortabel wonen en leven met A+++

De woningen in Laurenshof worden duurzaam gebouwd. Daarom is gekozen voor houtskeletbouw. De prefab woonelementen worden compleet gefabriceerd en in enkele dagen in elkaar gezet. Dit heeft niet alleen als voordeel dat het bouwwerk veel sneller tot stand komt, maar ook dat er efficiënter gewerkt wordt in goede werkomstandigheden. Zodoende worden er minder fouten gemaakt.

Een ander voordeel van deze methode is dat veel minder afval op de bouwplaats en minder transporten naar de bouwplaats leiden tot een reductie van de van de stikstof- én CO2 uitstoot. Met dit alles spelen we ook in op toekomstige behoeftes van circulair bouwen en hergebruik van materialen. 

Bovendien zijn de isolatie van glas en gevel, materiaalgebruik, de warmtepompinstallatie en de PV-panelen volgens de strenge (BENG-)eisen die u van een duurzaam huis mag verwachten. Alle dorpsvilla’s en levensloopwoningen hebben standaard het A+++ label en zijn met extra zonnepanelen eenvoudig energieneutraal te maken.

Energielabel A+++ Laurenshof Sint Laurens dorpsvilla's
Energielabel Sint Laurens A+++ Laurenshof nieuwbouw

Neem contact op

We informeren u graag over alle mogelijkheden en tonen trots alle indrukwekkende tekeningen en plattegronden van de unieke dorpsvilla's in Laurenshof.
Wanneer u hieronder uw gegevens achterlaat nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Logo Laurenshof Sint Laurens nieuwbouw Middelburg

Wonen in een intiem hof vol kwaliteit: omringd door natuur.

Volg Laurenshof

Volg als eerste de ontwikkelingen in Laurenshof via onze socials. 

Contact
logoSchinkelmakelaardij Laurenshof

Kanaalstraat 41
4388 BK  Oost-Souburg
0118 - 460 300
info@schinkeldeweerd.nl