A+++: zo energiezuinig
Bereken uw energiebesparing

Ontdek hoeveel u bespaart

Alle dorpsvilla's in Laurenshof hebben standaard het A+++ label en zijn met enkele extra zonnepanelen eenvoudig energieneutraal te maken.

Ontdek met de energietool hieronder stap voor stap hoeveel energie u bespaart in uw nieuwe woning!

Groen en duurzaamwonen en leven met A+++

De woningen in Laurenshof worden duurzaam gebouwd. Daarom is gekozen voor houtskeletbouw. De prefab woonelementen worden compleet gefabriceerd en in enkele dagen in elkaar gezet. Dit heeft niet alleen als voordeel dat het bouwwerk veel sneller tot stand komt, maar ook dat er effi ciënter gewerkt wordt in goede werkomstandigheden. Zodoende worder er minder fouten gemaakt.

Een ander voordeel van deze methode is dat veel minder afval op de bouwplaats en minder transporten naar de bouwplaats leiden tot een reductie van de van de stikstof- én CO2 uitstoot. Met dit alles spelen we ook in op toekomstige behoeftes van circulair bouwen en hergebruik van materialen. In het kader van duurzaamheid krijgt iedere woning ook nog de beschikking over een ondergrondse regenwateropvangbak van maar liefst 5 m3.

Bovendien zijn de isolatie van glas en gevel, materiaalgebruik, de warmtepompinstallatie en de PV-panelen volgens de strenge (BENG-)eisen die u van een duurzaam huis mag verwachten. Alle dorpsvilla’s hebben standaard het A+++ label en zijn met enkele extra zonnepanelen eenvoudig energieneutraal te maken.

Energielabel A+++ Laurenshof Sint Laurens dorpsvilla's

Neem contact op

We informeren u graag over alle mogelijkheden en tonen trots alle indrukwekkende tekeningen en plattegronden van de unieke dorpsvilla's in Laurenshof.
Wanneer u hieronder uw gegevens achterlaat nemen we z.s.m. contact met u op!

Logo Laurenshof Sint Laurens nieuwbouw Middelburg

Wonen in een intiem hof vol kwaliteit: met vrij zicht over de polders en de toekomstige waterpartijen.

Volg Laurenshof

Volg als eerste de ontwikkelingen in Laurenshof via onze socials. 

Contact
logoSchinkelmakelaardij Laurenshof

Kanaalstraat 41
4388 BK  Oost-Souburg
0118 - 460 300
info@schinkeldeweerd.nl